Krabičkové diety jsou součástí nabídky cílené na hubnutí již téměř 13 let.
Jejich vývoj a produktová nabídka jde neustále dopředu.
Jednou ze zásadních změn, je přístup k označování jednotlivých pokrmů.
Zatímco v předchozích letech se množství informací o jídle často odkazovalo na webové stránky, případně tištěný leták pouze s názvy jídel na celý týden, dnes je u nás – www.jsmeffmenu.cz standardem označování každého menu včetně zásadních informací, které zákazník využije z několika důvodů.
Jaké informace evidujeme na etikety a proč ?
- Typ stravovacího programu pro orientaci jaký typ výživového režimu splňuje obsah krabičky
- Typ pokrmu – určitě potřebujete vědět zdali se jedná o snídani, svačinu, večeři
- Název – samozřejmostí je název jídla, přeci jen některé suroviny mohou být nezvyklé a název bývá odpovědí
- Energetická hodnota denní – jde o informaci, že krabička splňuje energetický obsah například pro stravu 7000KJ / den
- Energetická hodnota pokrmu – zde informujeme o KJ jednotlivého pokrmu
- Sacharidy – zásadní informace pro každého, kdo redukuje případně každého klienta s DIABETES
- Tuky – evidence zdravého tuku je u některých programů viz. LOW CARB nejdůležitější sledovanou makroživinou
- Bílkoviny – důležitá pro každého, kdo chce nabírat svaly
- Datum spotřeby – expirační doba povinné sdělení a užitečné pro Vaší ledničku
- Skladování – doporučená teplota pro Vaše skladování